arrowcastello-fullIcons_1fallbygdenshero-iconkvibilleLink Iconlogo-with-cheese-blacklogo-with-cheese-whiteplay-buttonquote

Den perfekta ostupplevelsen börjar här.

Deviled eggs med cheddar och blåmögelost
Recept

Deviled eggs med cheddar och blåmögelost

  • Deviled eggs med blåmögelost

  • 2 tsk Castello® Danablu
  • 6 ägg
  • 2 tsk dijonsenap
  • ¼ dl limesaft
  • 20 g tärnat bacon
  • 1 schalottenlök
  • salt och peppar
  • Deviled eggs med cheddar

  • 25 g cheddar
  • 6 ägg
  • 3 tsk majonnäs
  • 2 tsk dijonsenap
  • 2 tsk paprikapulver
  • ¼ dl limesaft
  • 10 g tärnat bacon
  • 1 schalottenlök
  • ¼ röd paprika
  • svartpeppar

Gör så här:

Deviled eggs med blåmögelost Koka ägg i 12 minuter tills de är genomkokta. Ta dem ur vattnet och knacka på äggen försiktigt med en sked att knäcka skalet. Låt äggen svalna helt medan du steker bacon tills det är knaprigt. Skala äggen och skär dem i halvor. Lägg äggulorna i en skål och blanda dem med majonnäs, senap, limesaft och Danablu. Krydda med salt och peppar. Använd två teskedar till små bollar i form av fyllning blandningen. Fyll äggvitorna med blandningen. Slutligen strö ägg med bacon och hackad salladslök. Deviled eggs med cheddar Koka ägg i 12 minuter tills de är genomkokt. Så snart du tar dem ur vattnet, knacka på äggen försiktigt med en sked att knäcka skalet. Låt äggen svalna helt medan du steker bacon tills det är knaprigt. Hacka röd paprika och schalottenlök fint. Skala äggen och skär dem i halvor. Lägg äggulorna i en skål och blanda dem med majonnäs, senap, limejuice, chilisås, paprika och cheddar. Krydda med peppar. Placera finhackad paprika längst ned i varje äggvita. Använd två teskedar för att forma små bollar av fyllningen. Fyll äggvitorna med blandningen. Slutligen strö bacon och hackad lök över äggen. Servera med rostat rågbröd och / eller färska grönsakspinnar.

Presenteras av
Kopiera länk