arrowcastello-fullIcons_1ecology-leaf-searchecology-leaf-searchAsset 2fallbygdenshero-iconkvibilleLink Iconlogo-with-cheese-blacklogo-with-cheese-whiteplay-buttonquoteecology-leaf-searchTriangle

Vitmögelost med ananaskompott

Ananaskompott är ett sött och syrligt tillbehör till vitmögelost. Testa receptet redan idag!
Vitmögelost med ananaskompott
4 port

Ingredienser

  • Castello® White Vitmögelost 150 g
  • Ananaskompott

  • Ananas Skalad Och Tärnad 350 g
  • Färsk Röd Chili Hackad 1 st
  • Vaniljstång Frön 0,5 st
  • Strösocker 350 g
  • Servering

  • Ananasskiva 4 skivor
  • Pumpernickelbröd 6 skivor

Gör så här:

  1. Lägg ananas, chili, vaniljfrön och socker i en kastrull.
  2. Koka utan lock i cirka 30 minuter.
  3. Mosa ananasen med en gaffel under kokningen.
  4. Låt svalna i kylen tills blandningen blir tjock.
  5. Skär återstående ananas i tunna skivor.
  6. Skär osten i bitar och lägg på ett fat tillsammans med ananaskompott och pumpernickel.
  7. Dekorera med ananasskivor.
Presenteras av Castello