arrowcastello-fullIcons_1fallbygdenshero-iconkvibilleLink Iconlogo-with-cheese-blacklogo-with-cheese-whiteplay-buttonquote

Den perfekta ostupplevelsen börjar här.

Vitmögelost med ananaskompott
Recept

Vitmögelost med ananaskompott

4 port

  • 150 g Castello® White
  • Ananaskompott

  • 350 g ananas skalad och tärnad
  • 1 färsk röd chili hackad
  • ½ vaniljstång frön
  • 350 g strösocker
  • Servering

  • 4 skivor ananasskivor
  • 6 skivor pumpernickelbröd

Gör så här:

Lägg ananas, chili, vaniljfrön och socker i en kastrull. Koka utan lock i cirka 30 minuter. Mosa ananasen med en gaffel under kokningen. Låt svalna i kylen tills blandningen blir tjock. Skär återstående ananas i tunna skivor. Skär osten i bitar och lägg på ett fat tillsammans med ananaskompott och pumpernickel. Dekorera med ananasskivor.

Presenteras av
Kopiera länk