arrowcastello-fullIcons_1fallbygdenshero-iconkvibilleLink Iconlogo-with-cheese-blacklogo-with-cheese-whiteplay-buttonquoteTriangle
Snittar med getost- och hallonkräm på surdegsbröd
Recept

Snittar med getost- och hallonkräm på surdegsbröd

  • 2 dl hallon
  • 170 g getost
  • 1 msk honung
  • surdegsbröd gärna med frukt och nötter
  • ½ dl pistagenötter

Gör så här:

Om du använder frysta hallon så tina dem försiktigt, så att de inte blir varma. Skär getosten i mindre bitar och mixa till en slät kräm tillsammans med hallon och honung. Smaka av och tillsätt eventuellt mer honung. Sleva i krämen i en spritspåse, förslut och låt ligga i kylen i en halvtimme. Skär tunna skivor av brödet, och dela skivorna i mindre bitar. Hacka pistagenötterna. Spritsa ut getostkrämen på brödet och toppa med pistagehack.