arrowcastello-fullIcons_1fallbygdenshero-iconkvibilleLink Iconlogo-with-cheese-blacklogo-with-cheese-whiteplay-buttonquote

Den perfekta ostupplevelsen börjar här.

Pincho med krabba och färskost
Recept

Pincho med krabba och färskost

  • 170 g krabbkött
  • 60 g Arla® färskost vitlök&örter
  • 2 msk färsk gräslök hackad
  • 2 tsk citron skalet
  • 4 torkade aprikoser strimlade

Gör så här:

Låt krabban rinna av. Blanda med färskost och gräslök. Lägg röran på bröden. Strö över citronskal och aprikoser. Så här gör du pinchos: Räkna med 3–5 pinchos per person. Du behöver 4 skivor smal baguette och 4 cocktailpinnar till varje recept. Om du vill kan du göra rörorna i förväg. Färdiga pinchos kan förvaras i kyl 2 timmar.

Presenteras av
Kopiera länk