arrowcastello-fullIcons_1ecology-leaf-searchecology-leaf-searchAsset 2fallbygdenshero-iconkvibilleLink Iconlogo-with-cheese-blacklogo-with-cheese-whiteplay-buttonquoteecology-leaf-searchTriangle

Osttapas med äpple och parmaskinka

Bjud på osttapas med äpple och parmaskinka! Den salta skinkan och de söta äpplena är en finfinkontrast till den smakrika osten.
Osttapas med äpple och parmaskinka
4 port

Ingredienser

  • Äpple 2 st
  • Castello® White Vitmögelost 100 g
  • Parmaskinka 8 skivor
  • Rågbröd 2 skivor
  • Till servering

  • Färsk Basilika

Gör så här:

  1. Sätt ugnen på 220 grader.
  2. Dela äpplena i halvor och kärna ur. Skär varje halva i 4 skivor.
  3. Skär osten i 8 tunna skivor.
  4. Trä två bitar äpple och en bit ost på en pinne.
  5. Vik skinkan och trä på den också.
  6. Lägg alla pinnarna på en plåt med bakplåtspapper, och tillaga dem i ugnen på 220 grader i några minuter tills osten börjar smälta.
  7. Skär brödet i fyra delar.
  8. Servera tapasspetten på rågbröden garnerade med basilika.
Presenteras av Castello