arrowcastello-fullIcons_1ecology-leaf-searchecology-leaf-searchAsset 2fallbygdenshero-iconkvibilleLink Iconlogo-with-cheese-blacklogo-with-cheese-whiteplay-buttonquoteecology-leaf-searchTriangle

Ostcarpaccio med rabarberkompott

Den sötsyrliga rabarberkompotten i det här receptet är perfekt till en ostcarpaccio med trevlig sälta. Mums!
Ostcarpaccio med rabarberkompott
4 port
45 Minuter

Ingredienser

  • Vitmögelost 150 g
  • Rabarberkompott

  • Rabarber Tärnad 225 g
  • Rårörsocker 2,5 msk
  • Mandelrutor

  • Färsk Lasagneplatta 50 g
  • Mandel Skalad Och Hackad 25 g
  • Pärlsocker 0,5 msk
  • Garnering

  • Citronmeliss

Gör så här:

  1. Fördela rabarber i en liten ugnsform och strö med socker.
  2. Grilla överst i ugnen – de ska få färg men inte bli brända.
  3. Låt rabarbern svalna i kylen i cirka 20 minuter.
  4. Skär osten i mycket tunna skivor och fördela dem på 4 tallrikar. Låt osten stå framme i rumstemperatur i cirka 15 minuter.
  5. Skär pastaplattorna i rutor (ca 5 x 6 cm). Pensla med olja, strö över mandel och pärlsocker.
  6. Lägg dem på en plåt med bakplåtspapper och tillaga mitt i ugnen.
Presenteras av Castello