arrowcastello-fullIcons_1fallbygdenshero-iconkvibilleLink Iconlogo-with-cheese-blacklogo-with-cheese-whiteplay-buttonquote

Den perfekta ostupplevelsen börjar här.

Lingonchutney till ost
Recept

Lingonchutney till ost

  • ½ rödlök
  • 2 msk Arla® Svenskt Smör
  • 2 dl rårörda lingon
  • 1 msk vit balsamvinäger
  • 1 krm malen kanel
  • ½ tsk malen ingefära
  • 1 lagerblad
  • 300 g vitmögelost
  • 30 pepparkakor

Gör så här:

Hacka löken och stek den mjuk i smöret. Tillsätt övriga ingredienser, koka upp och låt koka på svag värme ca 10 min. Låt svalna och häll upp på burk. Förvara i kyl. Skär osten i skivor, lägg en skiva ost på varje pepparkaka och toppa med lingonchutney.