arrowcastello-fullIcons_1ecology-leaf-searchecology-leaf-searchAsset 2fallbygdenshero-iconkvibilleLink Iconlogo-with-cheese-blacklogo-with-cheese-whiteplay-buttonquoteecology-leaf-searchTriangle

Gröna oliver med chorizo och blåmögelost

Perfekt tilltugg på festen. Oliverna och blåmögelosten tillsammans med en smakrik chorizo gör det här receptet perfekt under minglet.
Gröna oliver med chorizo och blåmögelost
35 st
25 Minuter

Ingredienser

  • Chorizo Skalad Och Smulad 200 g
  • Olivolja 2 tsk
  • Blåmögelost Smulad 2 dl
  • Hela Fänkålsfrö Rostade 1 msk
  • Färsk Persilja Hackad 1 msk
  • Grön Oliv Urkärnad 35 st

Gör så här:

  1. Sautera korven i olivolja på medelvärme.
  2. Tillsätt fänkålsfrön och persilja och värm upp ordentligt, i ungefär 1 minut.
  3. Ta bort pannan från värmen och smula ner blåmögelosten.
  4. Skär bort ena änden på oliven.
  5. Fyll oliven med korv-och ostblandningen.
  6. Trä på spett och servera antingen varma eller rumstempererade.