arrowcastello-fullIcons_1fallbygdenshero-iconkvibilleLink Iconlogo-with-cheese-blacklogo-with-cheese-whiteplay-buttonquote

Den perfekta ostupplevelsen börjar här.

Frittata med chorizo och blåmögelost
Recept

Frittata med chorizo och blåmögelost

4 port

  • 2 msk Arla® Svenskt Smör
  • 2 msk olivolja
  • 2 rödlökar
  • 2 dl potatis kokt och tärnad
  • 100 g chorizo
  • 6 kvistar färsk timjan
  • salt och peppar
  • 8 ägg
  • 200 g Castello® Blue smulad

Gör så här:

Hetta upp smör och olja i en stor stekpanna och sautera löken försiktigt tills den är mjuk. Tillsätt potatis och fortsätta steka på mellanhög värme i 5 till 7 minuter. Tillsätt sen chorizon och hälften av örterna. Låt sjuda i 3 minuter. Vispa ägg med salt och peppar och häll i pannan, rör om försiktigt och tillaga på samma sätt som du skulle göra med en omelett. Värm upp ugnen på grillvärme. Strö över hälften av osten och ställ in i ugnen. Ta ut när äggen börjar stelna och osten börjar smälta. Strö över resterande ost och timjan. Servera direkt.

Presenteras av
Kopiera länk