arrowcastello-fullIcons_1fallbygdenshero-iconkvibilleLink Iconlogo-with-cheese-blacklogo-with-cheese-whiteplay-buttonquote

Den perfekta ostupplevelsen börjar här.

Danablu med apelsincrème och rostade hasselnötter
Recept

Danablu med apelsincrème och rostade hasselnötter

2 port

  • 150 g Castello® Danablu
  • 2 apelsiner
  • 1 msk apelsinblomsvatten
  • 2 dl rapsolja
  • 1 äggula
  • 1 msk honung
  • 2 msk hasselnötter

Gör så här:

Skala av den gula delen av apelsinernas skal. Pressa saften av en halv apelsin. Förväll skalen hastigt i kokande vatten. Mixa skalen i mixer med apelsinblomsvatten, honung, äggula och apelsinsaft. Fyll sedan på med rapsolja tills det blir en slät kräm. Sila krämen tills du får bort resterande skal. Rosta hasselnötterna i cirka 20 minuter på 175 grader i ugn tills dom får färg. Serveras sedan tillsammans med osten.

Presenteras av
Kopiera länk