arrowcastello-fullIcons_1fallbygdenshero-iconkvibilleLink Iconlogo-with-cheese-blacklogo-with-cheese-whiteplay-buttonquote

Den perfekta ostupplevelsen börjar här.

Crostini med parmaskinka och ost
Recept

Crostini med parmaskinka och ost

4 port

  • 150 g Castello® Blue
  • 100 g svarta kärnfria oliver
  • 2 plommontomater
  • 1 schalottenlök
  • salt och peppar
  • 1 baguette skivad
  • 4 skivor parmaskinka
  • 4 msk olivolja

Gör så här:

Låt oliverna rinna av i en sil. Torka dem i mikro på högsta effekt 4-5 min. Låt kallna och hacka dem grovt. Dela tomaterna, gröp ur kärnorna och skär tomaterna i små bitar. Skala och finhacka löken. Blanda lök och tomat med 1 msk olivolja, salt och peppar. Sätt ugnen på 225°. Droppa lite olivolja på brödskivorna och rosta dem högt upp i ugnen 2-3 min. Skär osten i 8 skivor. Dela skinkskivorna på mitten. Lägg skinka, ost och tomatröra på bröden. Toppa med torkade oliver.

Presenteras av
Kopiera länk