arrowcastello-fullIcons_1fallbygdenshero-iconkvibilleLink Iconlogo-with-cheese-blacklogo-with-cheese-whiteplay-buttonquote

Den perfekta ostupplevelsen börjar här.

Brillat Savarin med balsamicostekt vattenmelon och jordgubbssalsa
Recept

Brillat Savarin med balsamicostekt vattenmelon och jordgubbssalsa

4 port

  • 150 g vitmögelost t ex Brillat Savarin
  • 200 g jordgubbar
  • 150 g vattenmelon
  • Arla® Svenskt Smör att steka i
  • 1 msk balsamvinäger
  • färsk basilika att garnera med

Gör så här:

Ta fram osten från kylen i god tid inför servering. Skölj och halvera jordgubbarna, och skär vattenmelonen i kuber. Stek jordgubbar och melon i smör på hög värme i stekpanna, tills bitarna börjar få färg. Häll på balsamico och låt steka en kort stund till. Stjälp frukten direkt på osten, garnera med basilika och servera på en gång.