arrowcastello-fullIcons_1fallbygdenshero-iconkvibilleLink Iconlogo-with-cheese-blacklogo-with-cheese-whiteplay-buttonquote

Den perfekta ostupplevelsen börjar här.

Brieost med rostad blomkål, chiliflakes och torkade oliver
Recept

Brieost med rostad blomkål, chiliflakes och torkade oliver

2 port

  • 100 g Castello® Brie ekologisk
  • 400 g blomkål
  • 50 g Arla® Svenskt Smör ekologiskt
  • 1 dl Arla Köket® crème fraiche
  • 1 tsk chiliflakes
  • 2 dl svarta kärnfria oliver

Gör så här:

Skär ner blomkålen i mindre bitar. Rosta sedan sakta i smör tills de är bruna. Mixa sedan i mixer till en pure och tillsätt cremefraiche. Smaka sedan av med salt och peppar och låt svalna. Torka oliverna i microvågsugn i 14 minuter tills dom är hårda. Mixa sedan till pulver i en mixer. Servera med brieosten och chiliflakes.