arrowcastello-fullIcons_1fallbygdenshero-iconkvibilleLink Iconlogo-with-cheese-blacklogo-with-cheese-whiteplay-buttonquote

Den perfekta ostupplevelsen börjar här.

Blåmögelost med choklad och tomatchutney
Recept

Blåmögelost med choklad och tomatchutney

  • 150 g Castello® Blue
  • 100 g mörk choklad
  • Tomatchutney

  • 6 plommontomater
  • ½ gul lök
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 äpple
  • 2 msk vinäger
  • 3 msk honung

Gör så här:

Smält chokladen över vattenbad eller i mikro. Bred ut den tunt på bakplåtspapper eller overheadfilm. Låt stelna i rumstemperatur. Skålla och skala tomaterna. Gröp ur kärnorna och skär tomaterna i bitar. Skala och finhacka lök och vitlök. Skala, kärna ur och skär äpplet i bitar. Koka chutneyn i en kastrull utan lock ca 20 min. Låt kallna. Bryt chokladen i bitar. Skär osten i skivor. Varva choklad, ost och chutney i tre lager.

Presenteras av
Kopiera länk