Vispad Creamy White med rostad bovete

4 portioner

 

  • 1 paket Castello Creamy White
  • 2 msk gräddfil
  • 1.5 tsk honung
  • Salt och peppar 
  • 75g helt bovete
  • 15g smör
  • Färska små grönsaker som rädisor, morötter eller grön sparris.

 

Vispad Creamy White med rostad bovete

Tillagning

Det här receptet funkar också bra med Creamy White med tryffel eller grönpeppar. Om du känner dig modig kan du istället använda en Creamy Blue eller Danablu. Det blir godast om du tar ut osten åtminstone en timme innan du ska tillaga den.

Skär försiktigt bort utsidan av osten. Mosa osten med en gaffel och blanda med gräddfil och honung. Vispa lätt och smaka av med salt och peppar.

Smält smöret i en panna och rosta bovetet på medelvärme tills det fått lite färg. Var försiktig så att du inte bränner det, då bovetet lätt blir lite bittert.

Servera bovetet och den vispade osten med färska och krispiga grönsaker.