Sallad med rökt kalkon, blåmögelost och solrosfrön

4 portioner

200 g skivat rökt kalkonbröst
2 dl matvete
150 g Castello® Blue
2 msk kapris
1 krm salt
1 st äpple
1 knippe rädisor
250 g blandade tomater
1 st rödlök
1 liter blandad grönsallad
1 dl saltrostade solroskärnor
olivolja

Sallad med rökt kalkon, blåmögelost och solrosfrön

Tillagning

Koka matvetet enligt anvisning på förpackningen. Låt svalna.

Blanda matvetet med ost och kapris, salta. Dela, kärna ur och skär äpplet i klyftor. Dela rädisor och tomater i bitar. Skala och skiva rödlöken tunt. Lägg salladen på tallrikar eller ett stort uppläggningsfat, och fördela rödlök, matvete och äppelklyftor.

Toppa salladen med kalkonbröst, smulad ost, rädisor, tomater och solrosfrön. Ringla ev över lite olivolja.