Quiche med fänkål och tomatsallad

4 portioner

150 g Castello® Black
1 pkt smördeg, färdigkavlad
3 st ägg
2 dl Arla Köket® vispgrädde

Tomatsallad:
1⁄2 st gula lökar
250 g fänkål
rivet skal och saft av 1 st citron
2 msk honung
2 msk olivolja
1 krm salt
1⁄2 krm svartpeppar
4 tomater

Quiche med fänkål och tomatsallad

Tillagning

Sätt ugnen på 200°.

Klä en pajform, ca 20 cm i diameter med smördeg. Mixa samman ost, ägg och grädde och häll i pajskalet. Grädda i mitten av ugnen ca 20 min.

Skala löken. Skiva fänkål och lök mycket tunt, blanda med citron, honung, olivolja, salt och peppar. Låt dra ca 20 min. Skär tomaterna i tunna skivor och blanda med fänkålen.

Servera salladen till pajen.