Philly cheese burger

4 portioner
  • 4 hamburgerbröd
  • 500 g köttfärs
  • 4 skivor cheddar
  • 1 grön paprika 
  • 1 stor gul lök
  • 100 g svamp
  • Salt och peppar
  • 4 msk olja
  • Sallad
  • Majonnäs
Philly cheese burger

Tillagning

Skär lök, paprika och svamp i tunna skivor. Stek i olja tills de börjar bli gyllene och mjuka. Smaka av väl med salt och peppar. Lägg i en skål.

Forma köttfärsen till 4 burgare och krydda med salt och peppar. Stek burgarna i olja i cirka 4 minuter på varje sida. Lägg de stekta grönsakerna på burgarna i stekpannan och toppa med en skiva cheddar. Ställ panann i en varm ugn tills osten har smält. Bred de varma hamburgerbröden med majonnäs. Toppa med sallad, burgare, grönsaker, ost och den andra delen bröd.

Servera varma.