Piroger med Castello Creamy White

4 portioner

1 paket smördeg

Ungefär 20 g Castello Creamy White

4 msk nyponsylt

Blandade nötter

2 msk blandad torkad frukt (papaya, ananas, melon, mango)

1 ägg

florsocker

Piroger med Castello Creamy White

Tillagning

1. Skär 8 lika stora cirklar av degen. 

2. Fyll 2 av cirklarna med nyponsylt och Castello Creamy White.

3. Hacka nötterna och fyll 2 av cirklarna med torkad frukt, nötter och Castello Creamy White.

4. Lägg en cirkel på som lock och tryck runt kanten med en gaffel. 

5. Vispa ägget och pensla pirogerna.

6. Tillaga i varmluftsugn på 200 ° i 10 minuter. 

7. Klipp ut ett hjärta av papper, lägg på pirogen och strö florsocker över. När du tar bort pappret kommer det att vara ett fint hjärta på pirogen. 

8. Servera med äpple, jordgubbar eller päron, eller ät som de är. 

Visa alla recept