Minikrustader med ädelostkräm och björnbär

24 stycken portioner

1 förpackning minikrustader, 24 st

1 st, 140 g riven Kvibille Ädel Special

1 dl färskost

Snabb björnbärssylt

1 ask, 125 g färska björnbär

½ dl strösocker

Minikrustader med ädelostkräm och björnbär

Tillagning

De finaste smakerna från Halland. Om du inte vill göra sylt så kan du dekorera med ett färskt bär.

Börja med sylten. Lägg björnbär och socker i en liten kastrull och hetta upp hastigt under omrörning.

Sänk värmen till medel och rör i cirka 3-4 minuter tills sockret smält och bären börjar safta sig utan att de går sönder. Låt svalna.

Kör Kvibille Ädel Special och färskost i en matberedare till en kräm.

Lägg den i en spritspåse och spritsa ut klickar i krustaderna.

Toppa med björnbärssylt och servera genast.

Visa alla recept