Crostini med parmaskinka och ost

4 portioner

150 g Castello® Blue
100 g svarta kärnfria oliver i vatten
2 st plommontomater
1 st schalottenlök
1 krm salt
1⁄2 krm svartpeppar
8 skivor baguetter skurna på snedden
4 skivor parmaskinka
4 msk olivolja

Crostini med parmaskinka och ost

Tillagning

Låt oliverna rinna av i en sil. Torka dem i mikro på högsta effekt 4-5 min. Låt kallna och hacka dem grovt. Dela tomaterna, gröp ur kärnorna och skär tomaterna i små bitar. Skala och finhacka löken. Blanda lök och tomat med 1 msk olivolja, salt och peppar.

Sätt ugnen på 225°. Droppa lite olivolja på brödskivorna och rosta dem högt upp i ugnen 2-3 min.

Skär osten i 8 skivor. Dela skinkskivorna på mitten. Lägg skinka, ost och tomatröra på bröden. Toppa med torkade oliver.