Crepes med ädelost och räkor

4 portioner

150 g Castello® Grädd Danablue
2 dl vetemjöl
4 dl Arla® mjölk
4 st ägg
1 krm salt
30 g Arla® Svenskt smör, smält

Stuvning:
30 g Arla® Svenskt Smör
2 msk vetemjöl
3 dl Arla Köket® matlagningsgrädde
250 g räkor utan skal
1 dl hackad färsk bladpersilja

Crepes med ädelost och räkor

Tillagning

Vispa ihop mjölet med hälften av mjölken till en jämn smet. Tillsätt resten av mjölken, ägg, salt och smält smör. Stek 8-10 tunna pannkakor.

Riv osten och ta undan 1 dl till gratineringen. Smält smöret i en kastrull, rör ner mjölet, späd med grädden och koka upp under omrörning. Låt koka 3 min. Blanda ner osten. Låt svalna något och rör sedan ner räkorna.

Sätt ugnen 200°. Fördela fyllningen på pannkakorna, rulla ihop och lägg dem i en ugnssäker form. Strö över den rivna osten. Gratinera i övre delen av ugnen ca 10 min.