Välkommen

på en smakupplevelse

utöver det vanliga

Nu har vi äntligen kommit till Stockholm.

Scrolla ner för mer information och inspiration.


MOOD Stockholm

Regeringsgatan 48

Stockholm
7:e maj - 26:e juni
Butikens öppettider:
Vardagar kl 10-20
Lördag kl 10-18
Söndag kl 11-17

(Med förbehåll för  privata tillställningar,
varpå butiken är stängd.)

Upplev    Tävla

Ostupplevelser i butik

Besök oss för goda smaker och kulinarisk inspiration

Welcome to Castello Pop-Up Store

Du är välkommen att delta i våra events och provsmakningar, såväl som att lära dig mer om Castellos smaker, historia och produkter.

Våra ostexperter finns på plats för att hjälpa dig och är glada att diskutera perfekta pairings och kulinarisk inspiration.

Vinn en lyxweekend i Stockholm

Tävla med Castello Pop Up-store

Tävling

Jakten på den perfekta ostbrickan

Våra besökare hade chansen att vinna en lyxweekend (29-31 maj) för två i Stockholm, med middag på Metropol Palais, övernattning och spa-besök på Grand Hôtel och spännande ost- och vinkurser på Castello Pop-up Store. Vinnare blev Viktoria Wyckman, för sin fina ostbricka här på bilden. Stort grattis!

Våra ostexperter

Castello samarbetar med stjärnkockar och vinexperter för att din upplevelse ska bli den bästa möjliga.

Roland Persson

Roland Persson utsågs till Årets kock 1990 och driver i dag Metropol Palais i Stockholm tillsammans med sommelieren Ia Orre. Roland var även medlem i svenska kocklandslaget 1984 till 1994.

Han har tidigare arbetat med F12-gruppen i Stockholm, varit krögare på restaurang Carl Michael på Djurgården i Stockholm och kökschef och delägare av Franska Matsalen på Grand Hôtel. Roland har varit delaktig i kompositionerna av flera nobelmiddagar och är hedersmedlem i föreningen Werners Vänner.

Christian Hellberg

Christian Hellberg utsågs till Årets kock år 2001. Hösten 2010 tillträdde Christian Hellberg som köksmästare på Griffins' Steakhouse Extraordinaire i Stockholm, och har tidigare arbetat som köksmästare på restaurang Curman i Stockholm.

År 2011 var Hellberg med i tv-programmen 4 stjärnors middag, och han var också en av jurymedlemmarna i Grillmästarna på TV4 under sommaren 2013. 2008 gav Christian Hellberg ut kokboken Smaker från Fjällbacka tillsammans med författaren Camilla Läckberg. Han har också gett ut kokböckerna Vår julmat och nu senast Alla älskar grillat.

Tina Trigg

Tina Trigg har jobbat i restaurangbranschen sen hon var femton år gammal, då hon började på Konserthuset och jobbade för med catering. Sen dess har hon inte kunnat lämna branschen - hennes hjärta är för alltid dedikerat till mat och dryck.

Däremot har hon en vilja att hela tiden förbättra upplevelsen för de runt om kring henne, detta ledde till att hon utbildade mig till sommelier på Restaurangakademien. Sedan utbildningen har hon jobbat på några av Stockholms bästa platser för vin samt varit med i en hel del tävlingar och än så länge alltid klarat mig till final.

Idag jobbar Tina på Restaurangakademien som sommelier och som vinexpert på Castello popup-store..