Castello på sommarturné!

För ett tag sedan dök Castello pop-up store upp i Mood-gallerian i Stockholm. Och nu är det dags igen, fast i rullande form. Nu ger sig Castello ut på vägarna i södra Sverige på en smakturné!

Under eventdagarna (alla dagar 11.00-17-00) kommer du som besökare att få provsmaka flera av Castellos fantastiska ostar, som till exempel Castello Creamy White och helt nya Castello White with Red Chili (som kommer i butik först vecka 38). Dessutom fixar vi frågesporter med fina priser och bjuder på massvis med kunskap och inspiration om våra ostar.

Hälsa på och upptäck Castello, testa våra goda ostar och lär dig smarta tips och recept som låter dig njuta av osten ännu mer än tidigare. Vi ses!

Jonathan Swärd

Jonathan Swärd

Jonathan Swärd är en ostälskande nörd som gillar att leka vuxen. Barn, fru, Volvo – hela paketet. Han inledde sin karriär som journalist innan han gav sig in i copyvärlden och nu har han till slut landat som redaktör på Älskade Ost. På sin fritid läser han alldeles för mycket, tillbringar stor del av sin tid på golvet med leksakstraktorer och dricker kopiösa mängder te. Som barn ville han bli en ninja.