5 tips till grillfesten

En välplanerad grillfest är en grillfest där värden inte stressar sönder sig själv och ett tillfälle för både dig och dina gäster att ha en trevlig kväll med god mat och trevligt sällskap. Fixa bästa grillfesten med något av våra goda recept och de här 5 fina serveringstipsen.

Om du vill att ditt kalas ska vara så lätt och trevligt som möjligt (och kanske med burgare på menyn) handlar det helt enkelt om bra tillbehör för att fixa stämningen. Fixa ett buffébord där gästerna själva får bygga sina burgare och ge gästerna chansen att experimentera med nya och spännande smaker. Behöver du inspiration? Kolla något av våra goda recept:

Gourmetburgaren

Bisonburgare

Burgare med ädelost och karamelliserad lök

Högrevsburgare med blåmögelost

Ädelostpommes med örter

Chilimajonnäs

Baconmajonnäs

För att hjälpa dig på traven har vi dessutom fixat 5 perfekta (om vi får säga det själva) tips för den bästa grillfesten NÅGONSIN! Så:

5 tips till grillfesten

1. COCKTAILPITCHERS

Få igång minglet med några goda cocktailpitchers – oavsett om det är hemmagjort iste, en snygg Margarita eller en Cranberry & St. Germain-pitcher, blir drinken en del av dekoren! 

2. Isad frukt

Iskuber med blåbär, jordgubbar eller hallon och skopor med frusen melon är ett extravagant tillbehör till vilken fest som helst. Isad frukt kan dessutom fixas dagen före och är inte särskilt krävande att få till.

3. Bestick & servett i tjusig förpackning 

Hjälp gästerna till en smidigare måltid genom att slå in besticken tillsammans med servetterna. Kanske inte raketforskning, men underskatta inte hur mycket trevligare det gör festen.

4. DRESSING på burk 

Gör egen hamburgerdressing och servera i snygga små burkar på buffébordet. På det sättet kan dina gäster se vad de faktiskt äter, och du slipper en massa fula plastflaskor.

5. Fries i papperspaket 

Fries är grymt gott till dina omsorgsfullt grillade burgare. Strö salt och färska örter över dem och servera dem i snygga papperspaket för en rustik craft-känsla! 

 

Njut av grillfesten och kolla gärna alla våra goda burgar-recept! 

Jonathan Swärd

Jonathan Swärd

Jonathan Swärd är en ostälskande nörd som gillar att leka vuxen. Barn, fru, Volvo – hela paketet. Han inledde sin karriär som journalist innan han gav sig in i copyvärlden och nu har han till slut landat som redaktör på Älskade Ost. På sin fritid läser han alldeles för mycket, tillbringar stor del av sin tid på golvet med leksakstraktorer och dricker kopiösa mängder te. Som barn ville han bli en ninja.

 

Visa alla artiklar