Kvibille Ostbod nominerad till Designpriset!

Vi är alldeles stolta att kunna berätta att Kvibille Ostbod är nominerad till Designpriset! Åk dit så förstår du varför, eller varför helt enkelt inte gå in på länken här nedanför och rösta på oss?

Oavsett om du letat efter en ursäkt att besöka Halland eller inte så har du äntligen fått det – Kvibille Ostbod. Från den ständigt pulserande E6:an är det inte långt till Kvibille, och mitt i byn ligger den gamla gästgivaregården och med ingång via den södra gaveln hittar du Kvibilles nya butik.Som nu alltså blivit nominerad till Designpriset. Här kan du rösta på oss.

I Ostboden hittar du såväl våra klassiker som småskaligt producerade ostar och tillfälliga partier som aldrig når affärerna. Dessutom är butiken fylld med lokalt producerade osttillbehör, gästgiveriets egna goda tilltugg, hyvlar, skedar, ostbrickor och allt annat som behövs för att njuta av osten.

Vi vill att du ska hitta något nytt varje gång du besöker oss. Något som får smaklökarna att dansa och som får Kvibille att inspirera dig som älskar god mat, dryck och framförallt ost.

Välkommen!

 

Visa alla artiklar