Guld till Kvibille Ostbod i Designpriset!

För ett tag sedan berättade vi att Kvibille Ostbod var nominerade till Designpriset 2016. Nu kan vi stolt berätta att ostboden vann guld i kategorin Årets Merchandising! Stort tack till alla som röstat!

I Ostboden, som alltså ligger i halländska Kvibille,  hittar du såväl våra klassiker som småskaligt producerade ostar och tillfälliga partier som aldrig når affärerna. Dessutom är butiken fylld med lokalt producerade osttillbehör, gästgiveriets egna goda tilltugg, hyvlar, skedar, ostbrickor och allt annat som behövs för att njuta av osten.

Butiken är öppen tisdag till fredag 11–17, och helger 11–15. Och uppenbarligen väl värd ett besök, både enligt oss och enligt Designprisets jury.

Jonathan Swärd

Jonathan Swärd

Jonathan Swärd är en ostälskande nörd som gillar att leka vuxen. Barn, fru, Volvo – hela paketet. Han inledde sin karriär som journalist innan han gav sig in i copyvärlden och nu har han till slut landat som redaktör på Älskade Ost. På sin fritid läser han alldeles för mycket, tillbringar stor del av sin tid på golvet med leksakstraktorer och dricker kopiösa mängder te. Som barn ville han bli en ninja.

 

Visa alla artiklar