Laga Castellos recept från filmen "Bränd"

Castello har tagit fram några av recepten som bland andra Bradley Cooper, Sienna Miller och Omar Sy svänger ihop i den mat- och stjärnspäckade filmen ”Bränd”, som har svensk biopremiär 6 november.

”Bränd” handlar om Michelinkocken Adam Jones (Cooper), vars drogmissbruk, oortodoxa metoder i köket och divafasoner gör att allt går käpprätt åt skogen. När han hamnat på den absoluta botten, och alla tror att han är försvunnen, ser han sin chans att starta från början.

Denne kokkonstens bad boy åker således till London för att försöka bygga upp sin karriär igen, och att bli bättre än någonsin. Men för att få den där hett eftertraktade tredje Michelinstjärnan måste han locka till sig de allra bästa kockarna, något som inte är helt lätt när man redan bränt alla broar.

Här är några av recepten från filmen: 

Hälleflundra med konfiterat ägg och coppa

Kaninsadel med rödbetor och vattenkrasse

Mascarpone med blodapelsin och smuldeg 

Jonathan Swärd

Jonathan Swärd

Jonathan Swärd är en ostälskande nörd som gillar att leka vuxen. Barn, fru, Volvo – hela paketet. Han inledde sin karriär som journalist innan han gav sig in i copyvärlden och nu har han till slut landat som redaktör på Älskade Ost. På sin fritid läser han alldeles för mycket, tillbringar stor del av sin tid på golvet med leksakstraktorer och dricker kopiösa mängder te. Som barn ville han bli en ninja.

 

Visa alla artiklar